У Львові на території колишнього м'ясокомбінату збудують взуттєву фабрику

8695 0
«Містопроєкт» розробив проєкт детального плану вулиць Липинського-Б.Хмельницького.
з проєкту ДПТ

з проєкту ДПТ

У Львові, у районі вулиць Богдана Хмельницького – Липинського, планують збудувати взуттєву фабрику, офіси та адміністративні приміщення. «Містопроєкт» розробив проєкт детального плану вулиць Липинського-Б.Хмельницького.  

Детальний план території охоплює близько семи гектарів землі. Територія розташована у промзоні вулиць Липинського-Б.Хмельницького, на місці колишнього підприємства «Львівський м’ясокомбінат». На даний час на території працює десяток підприємств. Ініціювало розробку детального плану ТзОВ «ЛВС ШУЗ».

На ділянці не змінюватимуть цільового призначення землі, там передбачене будівництво об’єктів промисловості, а саме виробничо-складських, адміністративних споруд.

«Також передбачаємо формування нової транспортної мережі, заміну типів покриття та трасування пішохідних доріжок. Слід зауважити, що проєкт теж передбачає комплексне озеленення території, а також влаштування місць для відпочинку», – зазначив головний архітектор проєкту містобудівної документації Роман Андрусишин під час громадських слуханнь проєкту детального плану.

Цим проєктом передбачена також дорога, яка забезпечить проїзд між вул. Промисловою та вул. Богдана Хмельницького. 

«Це потрібно бізнесу, при цьому необхідно дещо змінити конфігурацію цієї дороги, аби червоні лінії не проходили по будівлях підприємців. Для мене особисто в цьому ДПТ важливо, що жодна зона не змінює свого призначення з промисловості на житло, що і надалі там будуть працювати підприємці», – зазначила депутатка Львівської міської ради Вікторія Довжик.

В проєктованому кварталі забудови передбачені:

  • офіси, адміністративні приміщення (окремі та вбудовані);
  • заклади торгівлі, побутового обслуговування та громадського харчування (окремі та вбудовані);
  • об’єкти виробничого призначення (окремі та вбудовані);
  • об’єкти інженерної інфраструктури;
  • стоянки автотранспорту;
  • внутрішньо-квартальні сади озеленені території.

За даними аналітичної системи YouControl, ТЗОВ «ЛВС ШУЗ» створене у 2016 році. Займається виробництвом взуття та оптовою і роздрібною торгівлею одягом, взуттям. Кінцевим бенефіціарним власником підприємства є Роман Сулим, керівником підприємства є Ганна Сулим.

Вікторія Савіцька

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!