У Львові на вул. Стрийській підземний перехід замінять наземним. Візуалізація

10039 1
Комісія з питань безпеки дорожнього руху Львівської міськради 10 серпня постановила облаштувати наземні переходи на вулицях Стрийська та Володимира Великого. Відтак, замість підземного переходу на Стрийській з’явиться регульований наземний перехід.
фото: 032.uа, sai.gov.ua, firtka.if.ua

фото: 032.uа, sai.gov.ua, firtka.if.ua

Із відповідною пропозицією звернулося управління транспорту і зв’язку ЛМР. Як зазначає спеціаліст цього управління, Костянтин Баранюк, у підземному переході люди легко можуть травмуватися. Наземний же буде зручнішим. Крім того, ним без перепон зможуть користуватися люди з обмеженими можливостями.

Відтак, на вул.вул. Стрийській та Володимира Великого встановлять пішохідні секції на автомобільних світлофорах та нанесуть розмітку на дорозі.

Червноі риски - приблизні місця розташування наземних переходів

Також на повороті з вул. Стрийської на вул. Володимира Великого встановлять знак, який попереджатиме водіїв про пішохідний перехід. За задумом, це убезпечить водіїв та пішоходів від імовірних аварій.

«Машини зазвичай там їдуть на великій швидкості. Аби вони звикли, що там є перехід, необхідно буде встановити відповідний знак», - пояснює Костянтин Баранюк.

Острівці безпеки на цих переходах поки що встановлювати не планують. Комісія розгляне це питання пізніше, коли проведе всі необхідні вимірювання. 

Нагадаємо, 10 липня у Львові затвердили нову схему руху транспорту по просп. Чорновола, вул. Куліша та прилеглих територіях. 

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
11 Серпня, 2016 16:42
Євген "Як зазначає спеціаліст цього управління, Костянтин Баранюк, у підземному переході люди легко можуть травмуватися. Наземний же буде зручнішим."
Він сам зрозумів що сказав? Відремонтувати підземний перехід неможливо? Простіше пустити людей через дорогу - там вони в безпеці?
Що він курить цей Баранюк?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!