На вулиці Винниченка у Львові щодня штрафують близько 20 автомобілів

1574 0
Тимчасове затримання автівок найчастіше відбувається в центрі міста.
фото: іван станіславський/твоє місто

фото: іван станіславський/твоє місто

Щодня за порушення правил зупинки та паркування транспортних засобів на вулиці Винниченка у Львові фіксують близько 20 правопорушень. Про це у відповідь на запит Tvoemisto.tv повідомили в управлінні безпеки Львівської міської ради.

Загалом інспектором з паркування упродовж робочого дня складається близько 30 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності. Тимчасове затримання транспортних засобів найчастіше відбувається в центральній частині міста.

Читайте також: Паркування у Львові. Що змінилось та де найчастіше штрафують

Зазначимо, що у Львові на перехресті вул. Винниченка – вул. Просвіти встановили новий «знак» про заборону зупинки і стоянки. Ця ділянка – одна з тих, де постійно паркуються з порушеннями, а тому тут чи не щодня можна побачити евакуатор та роботу інспекторів із паркування. За порушення правил зупинки та стоянки, що створює перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху, доводиться сплатити штраф – 680 грн. У випадку суттєвого перешкоджання – авто евакуйовують. 

Нагадаємо, що журналістка Tvoemisto.tv поспілкувалася з інспектором з паркування у Львові про те, як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!