На вулиці Героїв Майдану у Львові «!Фест» будуватиме багатоповерхівку

2522 0
Будівництво вестимуть в історичному ареалі Львова біля колишньої президентської резиденції на вул. Глінки, 12, яку у 2015 році, за понад 20 млн грн, викупив «Холдинг емоцій «!Фест».
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Сьогодні, 9 серпня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили видачу містобудівних умов і обмежень на нове будівництво на вулиці Героїв Майдану, 17. Там «Холдинг емоцій «!Фест» планує звести 6-поверховий будинок з офісами та закладами торгівлі.

Ділянка на розі вул. Героїв Майдану та вул. М. Глінки розташована у Галицькому районі міста, там відсутній план зонування. Утім детальний план встановлює там зону малоповерхової квартирної забудови (Ж-2). Гранично допустима висотність будівель – 21 метр. Під час засідання виконкому внесли правку у граничну висоту, її пропонують зменшити до 17 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 97,30%. Територія у районі вул. Героїв Майдану знаходиться в історичному ареалі Львова, її площа − 3,6 га.

Йдеться про будівництво житлового комплексу на шість поверхів із вбудованим підземним паркінгом та торгівельними приміщеннями внизу. Підземний паркінг вміщуватиме 12 автомобілів. Будівництво вестимуть біля колишньої президентської резиденції на вул. Глінки, 12, яку у 2015 році, за понад 20 мільйонів гривень, викупив «Холдинг емоцій «!Фест».

Детальний план території у районі вул. Героїв Майдану та вул. М. Глінки затвердили під час сесії, 9 липня.

За даними аналітичної системи YouControl, серед засновників ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» є «Компанія з управління активами «Актив» та «Холдинг емоцій «!Фест», який зареєстрований в Австрії. ТОВ «Холдиг емоцій»!Фест» заснований у 2011 році. Серез засновників Юрій Назарук та Андрій Худо. Основний вид діяльності − діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, а один з інших − надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!