У Львові на вулиці Степанівни обвалилася стіна житлового будинку

1463 0
Залізнична РА готує звернення для виділення коштів на ліквідацію аварійної ситуації.
Фото: Варта 1

Фото: Варта 1

У Львові в будинку на вулиці О.Степанівни, 32 стався обвал бокової стіни горища, ніхто з мешканців не постраждав. Про це повідомляють у Львівській міській раді.

«Сьогодні, внаслідок сильного вітру, обвалилася бокова стіна з горища у будинку на вул. О. Степанівни, 32. Це триповерховий будинок 1905 року. На щастя, ніхто з мешканців чи перехожих не постраждав. Частково стіна, яка впала, пошкодила приміщення, які поруч», – інформують у міськраді.

Будинок вже обстежили і готують звернення на міську комісію ТЕБ і НС для виділення коштів на ліквідацію аварійної ситуації, щоб швидко приступити до робіт, зазначив заступник голови Залізничної РА Ігор Герич.

Читайте також: У результаті обвалу стіни будинку у Львовіі загинув 17-річний юнак

Нагадаємо, що в липні у Львові обвалилася стіна житлового будинку на вулиці Руській, 8, що межує із вул. Федорова. Внаслідок обвалу загинув молодий 17-річний юнак. Обвал стався на горищі, де проводилися роботи перфоратором саме на цій стіні. У флігелі на першому поверсі була житлова квартира, в якій власники не проживали вже тривалий час.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!