У Львові напали на блогера Ніколаса Карму. Поліція відкрила кримінальне провадження

1718 0
Блогеру забризкали очі перцевим балончиком.
Ніколас Карма, фото: Instagram

Ніколас Карма, фото: Instagram

У центрі Львова на блогера та співака Ніколаса Карму напали з перцевим балончиком. Про це він повідомив у своєму Instagram.

«Я прогулювався площею Ринок, знімав відео, як зазвичай, і почув собі навздогін неприємні вигуки. Не буду повторювати, що вони говорили, а це було агресивно, недопустима лексика, поруч багато людей, діти. Я повернувся, щоб пояснити, що, не зважаючи на те, що я їм можу не подобатись, так не красиво висловлюватись. Заяву в поліцію я написав», - сказав Карма.

Карма повідомив, що написав заяву в поліцію та подякував за розшук хуліганів.

Читайте також: Після зйомки у блогера працівниця Львівської митниці залишилася без роботи. Відео

«Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом "Моя хата з краю", а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей. На жаль, без бидла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину», - зауважив Ніколас.

Згодом поліція повідомила, що правоохоронці встановили особу зловмисника, який забризкав очі перцевим балончиком перехожому. Це був 21-річний львів’янин.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи, або виправні роботи на строк до одного року.

Додамо, Ніколас Карма – відомий блогер, який запитує у перехожих про вартість їхніх «луків». У соціальних мережах він публікує відео під рубрикою «Скільки коштує Look?». Кількість підписників у Tiktok становить 472 тис.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!