Політична реклама

У Львові наполовину подорожчав секонд-хенд

3298 1
Працівники секунд-хендів та стоків зізнаються, що ціни піднялися на 30-50%, адже товар закуповують за валюту. Через це дехто з підприємців навіть тимчасово закриває магазини.

Ціновий діапазон у секунд-хендах та стоках, які продовжують працювати, залишається широким, інформують Головні новини Львова. Взуття можна знайти від 100 до 700 гривень, джинси чи штани від 65 до півтисячі.

Светри чи блузи проодають від 40 і майже до чотирьох сотень гривень.

На новому одязі зекономити ще можна на ринку. Там дешевше, аніж у магазинах, проте й тут цінники переписують відповідно до курсу валют.

Аби взутися в шкіряне взуттяна ринку доведеться викласти не менше як півтисячі гривень. Можна зекономити і придбати черевики зі шкірзамінника - це практично вдвічі дешевше. Середня ціна за джинси 300-400 гривень. Піджачки, светри та блузи орієнтовно по 200 грн.

Ціни на тканини в ательє також залежать від курсу гривні, проте оплата роботи кравця залишилася незмінною. Працівники ательє розповідають, щоб зекономити, можна дати нове життя старому одягу.

Отже пошити спідницю чи штани в ательє, разом з вартістю тканини, обійдеться близько у 200 гривень. 


Читайте також:
17 Квітня, 2014 15:39
666 ... най автор спробує сам/сама знайти оте ательє , де плата за пошиття спідниці/брюк разом із вартістю матеріала та фурнітури ( пуговиці , замки-"блискавки" і т.і.)складає оті 200грн. ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!