Цієї неділі у Львові відбудеться забіг «Run the World. Львівська десятка»

5129 0
Частину коштів передадуть у фонд підтримки дітей, які потребують ендопротезування нижніх кінцівок.
https://avalon.run/

https://avalon.run/

«Run the World. Львівська десятка», який відбудеться у Львові 15 вересня, знову встановлює рекорди, ще навіть до самого проведення. Цьогоріч, при плановій участі 1000 бігунів, реєстрацію довелося розширити, тож офіційно наразі зареєструвались 1 400 учасників.

При цьому є додаткова можливість взяти участь тим, хто хоче долучитися до спортивного дійства – на сторінці події доступна форма реєстрації для волонтерів, які допомагатимуть проводити забіг: координувати бігунів за маршрутом забігу на трасі, роздавати їм воду тощо.

«Подія створена, щоби залучити мешканців міста до активних занять спортом та популяризувати здоровий спосіб життя. У 2018 році нашими учасниками стали понад 1000 бігунів та понад 5000 вболівальників. У цьому році масштаб події збільшиться та, попередньо, нашими учасниками стануть понад 10 тисяч осіб», – кажуть у компанії Avalon Inc.

Як відбуватиметься забіг цього року

Участь у забігу беруть одночасно як любителі в межах «Львівської Десятки», так і професіонали Чемпіонату України з бігу по шосе на 10 км.

Видача стартових пакетів буде відбуватися в суботу 14 вересня з 11.00 до 20.00 в FuturaHub (вул.Кульпарківська, 200a). Також цього дня в FuturaHub о 17:00 розпочнеться для усіх бажаючих безкоштовна зустріч-лекція Христини Пеленьо  «Хочу бути healthy! Харчування і тренування: що робити?».  Х

ристина Пеленьо – засновниця Avocado School та різноманітних програм, авторка популярного інстраграм-блогу, тренерка, що знає більше 20-ти напрямів фітнесу і сама пробігла марафон (42,195 м) в Амстердамі та Римі. Тема зустрічі - як навчитися тренуватися щодня, основні правила здорового харчування: якість їжі, ідеальні порції, режими харчування та вибір тренувань для здоров`я.

Забіг «Run the World. Львівська десятка» відбуватиметься в неділю, 15 вересня. Старт о 9.00 від Оперного театру. Там же буде й фініш забігу та спортивне дійство протягом усього часу забігу для усіх, хто прийде підтримати учасників.

Маршрут забігу

Темою цьогорічного забігу обрано Run&Travel, тож організатори обіцяють тематичний фан в стилі різних країн, розіграші, дитячі розваги.

«Цього дня центр Львова здивує навіть затятих мандрівників, – додають у компанії Avalon Inc. – Побачити на власні очі атракції різних країн можна вже з 8-ої години ранку в неділю 15 вересня на площі перед Оперним театром». 

Найспортивніше місто та благодійна складова

Метою забігів, за словами організаторів, є бажання зробити Львів найспортивнішим і найздоровішим містом України. Водночас – це популяризація здорового способу життя, розширення зв’язків між спортивними клубами, спортсменами та любителями спорту і залучення мешканців до активних занять.

Цього року організатори підготували три варіанти футболок, спеціально брендованих до події.

Що стосується безпосередніх учасників забігу, то кожен фінішер дистанції 10 км отримає медаль із унікальним дизайном. Переможці та призери Чемпіонату України з бігу по шосе на 10 км нагороджуються як медалями і дипломами, так і грошовими призами пробігу «Run the World. Львівська десятка».

«Ми подбали про благодійну сторону, тому традиційно частину коштів передадуть у фонд підтримки дітей, які потребують ендопротезування нижніх кінцівок», – кажуть в компанії.

Ці кошти, як і минулого разу, йдуть на підтримку Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру, який вперше у Львові почав робити органозберігаючі операції.

«Навіть при дуже складних діагнозах хірурги намагаються зберегти дитині функцію ноги чи руки, тим самим, покращити її соціальну адаптацію. Ми дуже вдячні організаторам "Run the World. Львівська десятка" за те, що допомогли нам зібрати кошти на придбання необхідного хірургічного обладнання. Будьте здоровими і займайтеся спортом!», – говорить дитячий ортопед-травматолог вищої категорії ЗСМЦ Олександр Щуровський.

Run the World. Львівська Десятка — Чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км

Дата: 15 вересня 2019 року, неділя

Час старту: 09:00

Дистанція: 10 км

Додаткова інформація за посиланням.

Організатор:

Інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc.

Партнери «Run the World. Львівська десятка»: Локація можливостей та креативу Futura Hub, ТМ Duna – панчішно-шкарпеткові вироби, театр пива «Правда», компанія «Водо – вода додому», мультибрендовий магазин Weekender, брендовий магазин Columbia, благодійний фонд «Крила надії», мережа супермаркетів "Ашан", ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет", Lviv Fitness Weekend.

За підтримки: Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, Федераці легкої атлетики Львівської області, Федерації легкої атлетики України.

Інформаційний партнер: Медіа-хаб «Твоє Місто»

Як це було минулого року. Атмосферне відео 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!