У Львові закривають найстаріший нічний клуб Picasso

11726 0
Заключну вечірку запланували на 29 березня.
Фото: офіційна сторінка«Picasso» у Фейсбук

Фото: офіційна сторінка«Picasso» у Фейсбук

У Львові найстаріший нічний клуб «Picasso» оголосив про те, що припиняє свою роботу. Про це повідомили на сторінці клубу у Фейсбук.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv директор клубу Роман Кравчишин, 29 лютого клуб збирає всіх друзів та робить заключну вечірку за участю закордонної артистки Loonа. Протягом березня проведуть всі заходи, які запланували ще пів року тому. І 1 квітня заклад припиняє роботу. Зокрема йдеться про вечірку до 8 березня, «Вар’яти-шоу», «Стендап-шоу», презентація нового альбому гурту «Мері» та «Медоркестра».

«Із скульптурою Пабло Пікассо питання не вирішили: я мав в планах забрати, вчора була пропозиція переставити його в музей або на місце іншого пам’ятника. Думаю, що до 1 квітня він буде стояти тут», - каже він.

Додамо, що нічний клуб «Picasso» працював у Львові упродовж 23 років. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!