Поблизу Стрийського парку демонтували колибу, що належала недіючому підприємству

14972 0
Підприємство, яке раніше орендувало ділянку, вже не діє і як юридична особа.
Фото: Facebook/ Любомир Зубач

Фото: Facebook/ Любомир Зубач

У Львові на вул. Франка, 99 демонтували споруду, що не використовували за призначенням. Крім того, підприємство, яке раніше орендувало земельну ділянку, не сплачувало за неї жодних коштів і навіть не мало правових підстав на її використання. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: У Львові погодили будівництво житла на заводі Львівприлад

«Була колиба – нема колиби. Вулиця Франка, 99. Наводимо лад. Демонтуємо споруди. Ділянка, про яку мова, - має прекрасне розташування. Це центральний Галицький район міста. Але роками землею користувались, не сплачуючи місту ні копійки. Навіть більше, не маючи жодних правових підстав. У далекому 96-му році ТзОВ «Угор» взяло ділянку в оренду на 10 років для спорудження торгового павільйону. Опісля – жодних продовжень договорів чи якихось інших правових відносин», – написав Зубач.

З його слів, у січні цього року відділ самоврядного контролю обстежив ділянку, відтак, було встановлено, що немає жодних документів та власників, споруди просто стоять, але підприємство тут не провадить підприємницьку діяльність. Крім того, саме ТОВ «УГОР» вже не діє як юридична особа.

Нагадаємо, що у квітні у центрі Львова розібрали приміщення хоспер-пабу «Когут», що працював у центрі міста, неподалік Оперного театру. Судова тяганина щодо цього пабу тривала десять років.

Фото зі сторінки Любомира Зубача


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!