Як у Львові вирішити проблему з паркуванням. Долучайтесь до дискусії

2373 0
Як запровадити ефективну модель для паркування транспорту у Львові та забути про злісних порушників? Як використати європейський досвід організації паркінгів? Tvoemisto.tv запрошує Вас на дискусію «Паркування у Львові: проблеми та перспективи». Дискусія буде другою із серії зустрічей новоствореної дискусійної міської платформи «Твоє місто Львів».

У програмі другої дискусії – аналіз проблем паркування у Львові, зокрема в центрі міста і у "спальних" районах. Мета – знайти ефективні вирішення проблеми паркінгу за допомогою конструктивного діалогу між владою міста, водіями, громадськими діячами, комунальними підприємствами та іншими зацікавленими сторонами.

Учасники та глядачі зможуть нарешті почути відповіді на «болючі» запитання: коли у Львові нарешті з’являться паркінги і в місті стане менше порушників ПДР, чи буде колись центр Львова повністю пішохідним? Також дізнаєтесь про те, як каратимуть порушників паркування, адже зараз це роблять переважно активісти, яким не байдужа «культура» водіїв. Та найголовніше – під час дискусії всі учасники знайдуть відповідь на запитання про те, як зробити Львів комфортним у стосунках «водій-пішохід-велосипедист»?

Учасники дискусії: експерти та чиновники, представники управління транспорту ЛМР, профільних комісій ЛМР, Львівавтодору, Національної поліції, таксоперевізників, громадських організацій та ініціатив.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 21 січня о 12:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line

Бажаючі взяти участь у дискусії в якості її безпосереднього учасника повинні зареєструватись тут: http://goo.gl/forms/WEfAoNtXab не пізніше 15.00 год 20 січня 2015 р.

Довідка

Проект реалізовується Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracy).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!