У Львові обговорять велосипедну культуру та інфраструктуру

2240 0
У жовтні 2014 року у Львові пройде щорічна всеукраїнська конференція «Велофорум». До 30 червня всі охочі провести презентації чи доповіді на форумі мають подати заявку.
Фото: en.wikipedia.org

Фото: en.wikipedia.org

Конференція проходитиме 11-12 жовтня, однак уже зараз формується її програма. Усіх зацікавлених осіб із України та з-за кордону запрошують подавати заявки для виголошення доповідей та представлення презентацій під час «Велофоруму».

Основною темою заходу буде велосипедна культура. Доповідачі та учасники під час презентацій та дискусій спробують дослідити такі явища, як культура щоденного користування велосипедами в містах, культура відносин між велосипедистами і автомобілістами, велосипеди як частина урбан-культури, стереотипии і міфи про велосипед у місті та інші.

Ключові теми «Велофоруму-2014»:

- популяризація велосипедів у містах, в яких велосипедна інфраструктура відсутня або тільки з’являється;

- невидима інфраструктура: створення дружніх до велосипедистів вулиць, районів і міст без відокремленої велосипедної інфраструктури і без коштів;

- від міста до міста: далекосяжні велосипедні маршрути та міста, через які вони проходять; велосипед як рекреаційне знаряддя; велосипедна культура як елемент туристичної привабливості міст тощо.

Також на конференції будуть представлені проекти, дослідження і найкращі практики й на інші теми, що стосуються велосипедного транспорту, такі як велосипедна інфраструктура (велодоріжки, велостоянки), інтеграція різних видів міського транспорту, безпека учасників руху на дорогах і вулицях, системи громадського велопрокату та інші.

Охочі зробити доповідь чи презентацію мають подавати заявки, заповнивши електронну форму на сайті www.veloforum.org не пізніше 30 червня 2014 року


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!