У Львові обіцяють збільшити кількість громадського транспорту із вересня

1932 0
Ідеться про 98 одиниць.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

Сьогодні у Львові курсують 536 одиниць громадського транспорту, а з 1 вересня на маршрути вийде 634. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає пресслужба ЛМР.

«Із 1 вересня у зв’язку з тим, що діти йдуть до школи, ми збільшимо кількість громадського транспорту на маршрутах. Плануємо збільшити приблизно на 100 одиниць. Також будемо моніторити ситуацію на зупинках, щоб не було перевантаження на той чи той маршрут», – каже Ірина Маруняк.

Читайте також: Передайте за проїзд. Як виглядав громадський транспорт Львова у різні роки

Вона також нагадує, що у Львові школярі мають право безкоштовно проїзду у громадському транспорті Львова (якщо мають учнівський квиток), а студенти оплачують 50% вартості проїзду в електротранспорті.

Нагадаємо, раніше начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів розповів Tvoemisto.tv, що влітку у будні дні на маршрути у Львові виїжджає 226 автобусів АТП-1, 73 трамвайних вагони і 60 тролейбусів. Загалом, за його словами, в АТП-1 є доступними близько 230-250 автобусів, але деякі мають бути в резерві, на підміні, частина – на ремонтах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!