У Львові облаштували ще 6 нових паркувальних майданчиків

1350 0
Оператором паркувальних майданчиків є ЛКП «Львівавтодор»
Умовне фото

Умовне фото

У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для платного паркування авто, загальною кількістю 115 місць. 

Джерело: Львівська міська рада

Так, паркувальні майданчики зʼявивлись за такими адресами:

  • вул. Котлярська,
  • вул. А.Горської,
  • вул. І.Тобілевича,
  • вул. Політехнічна,
  • вул. Русових
  • пл. Липнева. 


Читайте також: У Львові з’явиться ще 15 нових паркувальних майданчиків. Перелік локацій

Оператором паркувальних майданчиків є ЛКП «Львівавтодор». Графік роботи майданчиків: у  робочі дні з 8:00 до 20:00. В інший час паркування безкоштовне. Плата – погодинна, розмір залежить від зони паркування.

«Мешканці, які проживають у будинках, прилеглих до паркувальних майданчиків, можуть придбати пільговий абонемент та здійснювати оплату за паркування зі знижкою – лише 3 грн/год. А ті, на кого не поширюється пільговий абонемент, можуть придбати загальний абонемент у різних зонах паркування», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Як уточнили у комунальному підприємстві, з 21 листопада у Львові запрацює ще  8 майданчиків для платного паркування авто: на вулицях Архітекторській, Карпінського, М. Вербицького, М. Коперника, Таманській, І. Нечуя-Левицького, Київській та Ю. Федьковича.

Нагадаємо, напередодні у Львові на вул. Пекарській запрацював новий паркувальний майданчик на 66 паркомісць, з них 7 – для осіб з інвалідністю. Він розташований у 3-й зоні паркування.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!