У Львові облаштують бійцівський клуб на Богдана Хмельницького

1969 0
Йдеться про реконструкцію нежитлової будівлі із пристосуванням під бійцівський спортивний клуб на вулиці Богдана Хмельницького, 116.
Фото:tandem-plus.com.ua

Фото:tandem-plus.com.ua

У Львові на вулиці Богдана Хмельницького зведуть бійцівський клуб. Сьогодні, 17 вересня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради видали містобудівні умови та обмеження на облаштування бійцівського клубу на вулиці Богдана Хмельницького, 116.

Йдеться про реконструкцію нежитлової будівлі із пристосуванням під бійцівський спортивний клуб. На вулиці Богдана Хмельницького, 116 знаходиться будівля виробничого цеху, ку зараз не використовують. Вона не є пам’яткою архітектури.

У пояснювальній записці йдеться, що проєкт передбачає реконструкцію цієї споруди із пристосуванням під спортзал з допоміжними приміщеннями. Реконструкція не передбачає зміни конфігурації будівлі.   

Містобудівні умови та обмеження видали ТзОВ «Ріел-Девелоп». За даними з аналітичної системи УouСontrol, компанія працює у Львові понад три роки. Основний вид діяльності – купівля та продаж власного нерухомого майна. Кінцевим бенефіціарним власником є Валерія Кулеба. Серед засновників вказане акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Атланта».

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!