У Львові облаштують майданчик для зберігання евакуйованих автівок

1091 0
Майданчик розрахований на 77 місць.

У Львові на вул. Кривоноса, 6 облаштують спеціальний майданчик для зберігання евакуйованих автівок. Відповідне рішення прийняли 19 серпня на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Читайте також: Я прийшов – авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

Майданчик, який розташують на території ДП «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем», розрахований на 77 місць. Дана локація дозволить скоротити час транспортування тимчасово затриманих машин.

Транспортування авто у далекі локації забирає багато часу. До прикладу, аби перевезти автомобіль-порушник на вул. Конюшинну та повернутися звідти, евакуатору необхідно 2 години. На вул. Тролейбусну – годину-півтори. А маючи такий майданчик у ближньому центрі, евакуація займатиме 20-25 хвилин.

Нагадаємо, із початком повномасштабного вторгнення росії та переїзду вимушених переселенців до Львова на вулицях виявляли десятки залишених автомобілів. Тоді міський голова Андрій Садовий зазначав, що ті авто, які залишають вимушено переміщені особи або містяни, евакуйовуватимуть, аби уникнути обмежень руху на дорогах та незручностей для мешканців. А покрокову інструкцію для водіїв, як повернути евакуйоване авто та скільки за це доведеться заплатити, можна прочитати в матеріалі Tvoemisto.tv.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!