У Львові 9 кав'ярень отримали відзнаки під час фестивалю

5254 0
У Львові завершився ювілейний 10-ий фестиваль «На каву до Львова». На завершення заходу вручено нагороди у різних номінаціях, а також нагороджено дипломом і кубком кращу кав'ярню.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

«Ніхто у Львові не може себе уявити без кави. Кава у Львові має певну специфіку, бо атмосферу Львова роблять львів`яни. Львів`яни особливі, львівська кава особлива – трохи з перчинкою, з гірчинкою. Але що мені подобається у львівській каві і львів’янах – що вони справжні. Ми маємо велику радість пити хорошу каву. Якщо маєте вибір, пийте найкращу каву, бо вона дає відчути гарний настрій, атмосферу, народити якісь мудрі думки. Хочу подякувати великій кількості людей, які зробили це свято, хочу подякувати усім власникам львівських ресторанів, кафе, які сьогодні тут є», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Найкращою кав’ярнею року назвали «Вірменку» і нагородили її кубком, повідомляють у прес-службі міськради. Додамо, нещодавно депутатська комісія з питань комунальної власності Львівської міськради дозволила бізнес-партнеру Дубневичів приватизувати легендарне кафе «Вірменка». За таке рішення під час засідання 20 вересня проголосували 5 із 7 депутатів. Відтак депутати дали згоду на включення приміщення на вул. Вірменській, 19 до переліку об'єктів, що підлягають приватизації способом викупу.

Отже, нагороди у різних номінаціях отримали:

«Кава в джезві» - «Доніміканес»                 

«Кава з собою» - Rocket Espresso

«Гостинна кав’ярня» - «Атляс»

«Кава з історією» - «Фіксаж»

«Відкриття року» - «Світ кави на Ринку»

«Кава і до кави» - «Лігумінка»

«Мистецька кав’ярня» - «Штука»

«Креативний дизайн» - «Black Honey».

Кожній кав'ярні, яка виграла номінацію, вручили диплом.

Нагадаємо, цього року кавовий фестиваль у Львові тривав 4 дні на проспекті Свободи.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!