У Львові обрали «Міс 2023». Фото дня

9680 0
Загалом цьогоріч на титул претендувало 7 учасниць.
фото івана станіславського, твоє місто

фото івана станіславського, твоє місто

1 лютого у Львові обрали найкрасивішу дівчину. Так, титул «Міс Львів 2023» здобула 19-річна Вікторія Гедз, журналістка на радіо та блогерка. Про це йшлося під час прямої трансляції на офіційній сторінці конкурсу у Фейсбуку.

«Через війну готувались не так багато часу, як минулорічні учасниці. Втім, я задоволена результатом. Хвилювання були, але я знала, що заслуговую на перемогу. Тож впевнено почувалась перед камерами і глядачами», – каже переможниця конкурсу Вікторія у коментарі Tvoemisto.tv.

Тепер володарка титулу представить місто на конкурсі краси «Міс Україна 2023», а можливо, і на «Міс світу 2023». За словами організаторів, міжнародний майданчик конкурсу краси – можливість розповісти світу правду про війну в Україну та геноцид рф.

Додамо, що цьогоріч конкурс відбувася у дещо зміненому форматі. Найкращу львів’янку обирали із семи учасниць (раніше на сцені гранд-шоу за корону змагалися 14 конкурсанток). У програмі церемонії було два виходи дівчат. Перший – у національних костюмах, другий – у вечірніх сукнях.

Володарку титулу обирали, зокрема, завдяки активностям у соціальних проєктах. Перед конкурсом дівчата допомагали дитячим будинкам, де мешкають вимушені переселенці, привозили їм гостинці та потрібні речі. Вони також відвідали притулок на Левандівці та місце поселення переселенців на вулиці Шевченка. Усі гроші від соцпроєкту «Міс Львів 2023» скерують для дітей, які постраждали від домашнього насильства.

 
Ольга Коваль
Фото Івана Станіславського, Твоє місто
_________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!