У Львові обрали «Міс 2021». Фото, відео

7817 0
Miss Lviv 2021 стала Вероніка Бенях.
Фото: Стрелюк Микола

Фото: Стрелюк Микола

Учора ввечері, 29 вересня, у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся конкурс краси Miss Lviv 2021.

Переможницею конкурсу «Міс Львів 2021» та найгарнішою львів’янкою стала Вероніка Бенях.

Традиційно, конкурс краси «Міс Львів 2021» складався з кількох виходів учасниць на сцену.

Усі виручені кошти з продажу квитки організатори обіцяли передати на благодійність. Зокрема, хочуть допомогти пацієнтам реабілітаційного центру Святого Миколая, де проживають діти з ДЦП та «синдромом Дауна». Там планують облаштувати інклюзивну санітарну кімнату.

 

За звання «Міс Львів 2021» змагалися 12 учасниць. Наймолодшій із них було 17 років, найстаршій – 24. Серед учасниць цьогорічного конкурсу краси – моделі, студентки, SMM-менеджерки й навіть рекрутерка ІТ компанії.

Нагадаємо, напередодні конкурсантки Miss Lviv 2021 провели фотопроєкт «Більше, ніж просто красива». Учасниці вийшли на вулиці міста із плакатами «Ми рівні», «Я – менеджерка, бухгалтерка, ІТ-спеціалістка, маркетолог, а ти дивишся тільки на тіло», «Володію чотирма мовами», «Не терплю аб'юз» тощо. Тим конкурсантки хотіла донести, що конкурс «Міс Львів» це не тільки про зовнішню красу, а й про сильних особистостей, високі досягнення і стійку внутрішню позицію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!