У Львові обрали першу красуню. Фото

6522 1
Нещодавно у Львівському оперному театрі пройшов фінал конкурсу «Міс Львів-2015». Подолавши усі відбори до завершальної частини шоу потрапило 14 учасниць.

На сцені львівської опери галицькі красуні під час п'яти виходів на сцену мали своєю грацією та красою завоювати симпатію журі.

Окрім традиційних виходів представлення, в купальниках, бальних та вечірніх платтях цього року був також вихід і в білих сукнях. Таким чином організатори привертали увагу до воєнного конфлікту, який зараз триває на Сході України. Дівчата із голубами в руках символізували мир, якого прагне Україна.

Перемогу і титул «Міс Львів-2015» здобула 18-річна студентка Мар'яна Скоринович. Саме вона представлятиме місто Лева на всеукраїнському конкурсі краси «Міс Україна-2015».

Джерело: УНН


Читайте також:
18 Червня, 2015 17:35
franko Які шкапи, і кому такі подобаються?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!