У Львові обстріляли маршрутку

4748 0
Сьогодні у Львові під час руху маршрутного таксі № 133 було розбито вікно. На місці інциденту знайшли маленьку металеву кульку. Є підозра, що в автобус стріляли з пневматичної зброї.

Як повідомила прес-секретар Патрульної поліції Львова Катерина Рибій у коментарі Tvoemisto.tv, інцидент трапився на вул. В. Великого, 103. Під час руху автобуса посипалося вікно. Є підозра, що у вікно стріляли з пневматичної зброї, адже у салоні знайшли маленьку металеву кульку.

На місце події викликали слідчих.

Слід зазначити, що це вже не перший випадок, коли у Львові з пневматичної зброї обстрілюють громадський транспорт. 27 грудня, о 18:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від водія маршрутного таксі №13 про те, що на вулиці Виговського, біля поліклініки, невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого пошкоджено чотири вікна. Одна дівчина-пасажир маршрутки отримала незначні ушкодження і не потребувала госпіталізації. Збитки оцінено у близько 7 тис. грн. Поліція затримала неповнолітніх хуліганів, які розважалися, обстрілюючи з пневматичної зброї автобус №13 з вікна однієї з квартир на вул. Виговського.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!