У Львові один приміський маршрут стане міським та змінить номер. Як курсуватиме

52094 0
Йдеться про приміський маршрут 184A.
Умовне фото

Умовне фото

З 1 серпня у Львові приміський маршрут 184A стане міським маршрут, і матиме номер 84. Про це повідомили під час комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності. 

Новий маршрут 84 курсуватиме через вулиці Віри Надії Любові і Пилипа Орлика.

Читайте також: Скільки міських автобусів курсує у Львові та на яких маршрутах найбільше

Повне курсування маршруту №184а:

  • вул. Щурата – вулиця Щурата – вулиця Миколайчука – вулиця Гетьмана Мазепи – Варшавська вулиця – проспект В'ячеслава Чорновола – вулиця Пантелеймона Куліша – Шпитальна вулиця – вулиця Шевченка – Городоцька вулиця – Залізничний район – Городоцька вулиця – Кільцева дорога – вулиця Шухевича – вулиця Шептицького – вулиця Володимира Великого – вулиця Грушевського – вулиця Лисенка – вулиця Шевченка – Рудне.


Нагадаємо, у Львові планують впровадити безготівкову оплату на всіх маршрутах міста до кінця літа 2023 року. Наразі у тестових автобусах триває оновлення оновлення програмного забезпечення.  За словами Олега Забарила, наразі невідомо, на якому наступному маршруті впровадять безготівкову оплату. Масштабувати проєкт планують після завершення тестування програмного забезпечення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!