У Львові оголосять архітектурний конкурс на нові корпуси біля Лікарні швидкої допомоги

1856 0
Конкурс планують завершити до кінця цього року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові планують збудувати ще декілька корпусів на території Лікарні швидкої допомоги, що на Миколайчука,9. Сьогодні, 24 вересня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення оголосити Всеукраїнський закритий архітектурний конкурсу на кращу проектну пропозицію високоспеціалізованих багатопрофільних лікарняних корпусів на території цього медзакладу.

«Йде мова про закритий конкурс серед проєктантів, які вміють працювати з медичними завданнями, які мають досвід у проєктуванні медкорпусів. Лікарня уже має концепцію, бачення, як розвивати цю зону», – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Він додав, що конкурс планують завершити до кінця цього року.

Читайте також: Від 200 гривень до 2 тисяч. Скільки коштують платні палати у львівських пологових

Нагадаємо, у Львові поблизу лікарні швидкої допомоги планують звести сучасний Центр матері та дитини, там буде  відділення неонатології, малюкової кардіохірургії та антинатальної хірургії. Будівництво планує благодійник. Міський голова зазначав, що інвестор передасть медзаклад на баланс місту. У квітні цього року депутати Львівської міськради виділили земельну ділянку під будівництво цього медцентру біля Лікарні швидкої допомоги. Площа земельної ділянки становить 9,3 га, її поділять на на дві – одну (1,3 га) відведуть для інвестора, а інша залишиться за лікарнею (7,9 га).

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!