У Львові оголосили штормове попередження

14561 0
Львів’ян попереджають про сильні пориви вітру.
Photo by Nikolas Noonan on Unsplash

Photo by Nikolas Noonan on Unsplash

Сьогодні, 18 травня, у Львові синоптики оголосили штормове попередження. До кінця доби збережуться пориви північного вітру 15-20 м/с. Про це йдеться у повідомленні Львівського гідрометцентру.

Температура повітря вночі коливатиметься від 11° по 6° тепла.

Читайте також: На Львівщині прогнозують заморозки

Учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Зокрема, під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Додамо, що 19 травня синоптики прогнозують – 20-25 градусів тепла. 20 травня очікується мінлива хмарність, істотних опадів не буде. Вітер західний від 7 до 12 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 3 до 8 градусів. 21 травня у Львові буде хмарно з проясненнями, також можливі короткочасні дощі і грози. Вітер північно-західний, від 7 до 12 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 10 до 15 градусів тепла, а вдень – 21-26 градусів.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!