У Львові оштрафували водія за гру в Pokemon Go

13919 0
У Львові патрульні оштрафували водія за те, що він грав у відому нині гру Pokemon Go. Інцидент трапився в ніч на 19 липня.
фото: facebook/Юра Чабаренко

фото: facebook/Юра Чабаренко

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив патрульний Юрій Чабаренко, патрульні помітили вночі автомобіль, що стояв посеред дороги на перехресті біля Підзамче. Відповідно, вийшли зробити зауваження. Проте, виявилось, що водій забув документи вдома, а також зізнався, що виїхав на цю дорогу, оскільки полював на покемона, коли грав у Pokemon Go

Як розповіла відповідальна за прес-сектор Патрульної поліції Львова Катерина Рибій, патрульні супроводили водія додому, де він і продемонстрував наявність  документів на автомобіль та водійське посвідчення.

«Оскільки водій був адекватний, а також  йшов на співпрацю з патрульними, то за відсутність документів, ми зробили зауваження. Натомість йому довелось сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху у розмірі 255 грн», - пояснила Катерина Рибій.

 Зазначимо, Pokémon Go  - це поєднання віртуального світу і реальне життя. Суть гри полягає у тому, що гравець повинен ловити покемонів удома або на вулицях свого міста, а потім тренувати їх та навчати битися. Гра набирає все більшої популярності у світі. За день вона приносить своїм розробникам 1,6 млн доларів.

Зазначимо, водіям категорично забороняється користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці (за винятком водіїв оперативних транспортних засобів під час виконання ними невідкладного службового завдання).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!