У Львові оштрафують батьків за те, що 5-класник розпилив сльозогінний газ у школі

593 0
Вчителька, яка саме зайшла у приміщення, повідомила про вчинок поліцію.
Фото умовне

Фото умовне

У понеділок, 15 квітня, близько 12.00 у приміщенні однієї з львівських шкіл учень п’ятого класу під час перерви розпилив у класі газ з газового балончика, який приніс з собою у школу. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Вчителька, яка саме зайшла у приміщення, повідомила про вчинок у поліцію. Вона відчинила вікна та зателефонувала на оперативну лінію 102. Шкільна медикиня оглянула шістьох учнів, після чого їх відпустили додому.

Читайте також: У Львові підлітки стріляли по вікнах будинку

Поліцейські склали на батьків учня адміністративний протокол за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що перед в’їздом у Стрий на 612 км автодороги Київ — Чоп трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!