У Львові осучаснять дитячу бібліотеку за понад три млн гривень. Візуалізація

3942 0
Ідеться про бібліотеку-філію №27, що розташована в пам’ятці архітектури «Під Високим замком» навпроти Фабрики повидла.
Візуалізація: ЛМР

Візуалізація: ЛМР

Цьогоріч у львівській бібліотеці-філії №27, що на вулиці Богдана Хмельницького, 175, розпочнуться ремонтні роботи. Заклад обіцяють зробити сучасним, комфортним і безпечним для дітей за 3 млн 247 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В управлінні культури ЛМР кажуть, що концепцію оновлення напрацювали спільно з проектантами, дітьми та батьками, враховуючи потреби кожного відвідувача. Ішлося про безпеку дітей, комфортні умови, зручне розміщення книг, зонування простору відповідно до вікових категорій, мобільні меблі, сцена для театральних вистав, звукоізоляцію, зовнішнє маркування і рекламу.

Візуалізація ЛМР

Окремо працівники бібліотеки провели опитування серед постійних відвідувачів щодо доступності, зручності та впізнаваності бібліотеки. Проект ремонту зроблено з усіма вимогами універсального дизайну. Відтак, роботи мають розпочати восени.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!