У Львові відбудеться велопробіг у пам’ять про Євгена Коновальця

821 0
Маршрут: Львів – Зашків. Саме у Зашкові народився голова ОУН.
Фото: Зоя Красовська

Фото: Зоя Красовська

У Львові для вшанування пам’яті полковника Євгена Коновальця закликають усіх бажаючих долучитися до велопробігу «Від Степана до Євгена». Про це повідомляють організатори події оргкомітет фестивалю «Зашків – земля героїв», ГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

«Збираємо усіх патріотів та поціновувачів двоколісних друзів для спільного вшанування пам’яті полковника Євгена Коновальця велопробігом «Від Степана до Євгена» у межах фестивалю «Зашків», – йдеться у повідомленні.

Збір 19 червня о 10.00 біля пам’ятника Степану Бандері.

Читайте також: Теренові ігри, футбол босоніж та етногурти. На Львівщині пройде фестиваль «Зашків»

Маршрут: Пам'ятник Степану Бандері – вул.Степана Бандери – вул.Митрополита Андрея – площа Святого Юра-вул.Листопадового Чину – вул.Університетська – вул.Січових Стрільців – пам'ятник Тарасу Шевченку – проспект Свободи –проспект Чорновола – вул.Липинського – вул.Богдана Хмельницького – Галицьке перехрестя – с.Дорошів – с.Зашків –садиба Коновальця.

Реєстрація на велопробіг тут.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!