У Львові патрульні зупинили маршрутку через зупинку у недозволеному місці: деталі

2545 0
У неділю, 13 березня, патрульні Львова зупинили маршрутку № 34 через посадку пасажирів у недозволеному місці. Водія не оштрафували. Про деталі інциденту Tvoemisto.tv розповіла речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій.
фото: варта-1

фото: варта-1

Про інцидент з маршруткою № 34 написали очевидці події у спільноті Варта-1.

За словами Катерини Рибій, маршрутку зупинили на вул. Широкій через те, що водій зупинився і здійснив посадку пасажирів. Таким чином, він створив аварійну ситуацію. Патрульним водій пообіцяв, що таке більше не повториться. Також у нього все було гаразд з документами. Тому патрульні обмежились попередженням.

Також за даними Патрульної поліції Львова, з часу їхньої роботи і до 1 березня 2016 року, було оштрафовано 112 водіїв маршруток через порушення правил дорожнього руху. В той ж час, штраф оплатили тільки двоє водіїв тролейбусів.

За даними служби, за цей ж період часу, в ДТП потрапили 100 автобусів, 36 трамваїв та 11 тролейбусів.

Нагадаємо, у грудні 2015 року Сихівський районний суд наклав на водія комунального «АТП-1» 51 грн штрафу за те, що той не дав пасажирам квитків за проїзд і не повернув решту.

Розмовляла Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!