У Львові перед парком Франка відкриють фан-зону «Вірні збірній»

5190 1
Окрім трансляції матчів із «Арени Львів», тут виступлять Дзідзьо та Воплі Відоплясова.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

7 червня о 17:00 у Львові на площі перед парком імені Івана Франка відкриють фан-зону для перегляду відбіркових матчів на Євро-2020. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила арт-директорка компанії «Львівські ярмарки» Ольга Гренюх.

Девіз фан-зони – «Виходь із хати вболівати!». Вхід – безкоштовний. Місце облаштують вуличними меблями та фудкортами. Також передбачать місця для людей з інвалідністю.

7 червня у фан-зоні транслюватимуть матч Україна – Сербія, що о 21:30 почнеться на стадіоні «Арена Львів». Перед матчем, о 19:00,  у фан-зоні виступатиме Дзідзьо.

Читайте також: Через матчі збірної України з футболу у Львові таки перенесли концерт Олега Винника. Відео

10 червня у фан-зоні транслюватимуть матч Україна – Люксембург, що також розпочнеться о 21:30. А о 19:00 для уболівальників у фан-зоні виступатиме гурт «Воплі Відоплясова».

Також для відвідувачів фан-зони облаштують геймер-галявину, де працюватиме фейс-арт, настільний футбол та бамбербол. Фан-зона працюватиме з 12:00.


Читайте також:
5 Червня, 2019 13:45
рехворматор Вхід в фан-зону теж по паспортам?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!