У Львові перекрили рух вулицею Винниченка і повідомили про замінування ЛОДА

2866 1
Кількадесят людей пікетують Львівську облдержадміністрацію з вимогою відставки голови ГУ Нацполіції області.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Сьогодні, 5 листопада, у Львові біля Львівської ОДА проводять пікет з вимогою відставки голови ГУ Нацполіції Львівщини Василя Віконського. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

На акцію зібрались кілька десятків молодих людей, які перекрили рух вулицею Винниченка. Через це утворились затори на вулиці Підвальній.

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, заявку на проведення акції подала Громадська організація Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини. Перекриття руху, згідно із заявкою, триватиме до 12:00.

Водночас, як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, на електронну скриньку правоохоронців надійшло повідомлення про замінування приміщень ЛОДА та УСБУ Львівщини. На місце виїхали відповідні служби.

Нагадаємо, це вже не перша акція, під час якої учасники вимагають відставки Василя Віконського. Так само протягом жовтня кілька разів повідомлялось про замінування ЛОДА.


Читайте також:
5 Листопада, 2019 13:34
666 ... коли почалось пропагування (через обговорювання в ЗМІ) педерастичних стосунків з'явився анекдот -- " .. Командир роти звертається до рядового Іваночко , що впоров чергового "косяка" по службі -- " Ну я ж тебе пі.дара і виє.бу ! .. -- Та ви , пане-товаришу капітан , тільки обіцяєте і обіцяєте .." ... так і з тими "замінуваннями" ... мінують і мінують ... та ще ні разу ніде не ви...бухноло ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!