У Львові перекриватимуть рух транспорту на 10-ти вулицях через зйомки фільму

6648 0
Зйомки триватимуть з 10 до 20 січня, рух перекриватимуть тимчасово.
Фото зі сторінки стрічки у Фейсбук

Фото зі сторінки стрічки у Фейсбук

У Львові із 10 до 20 січня триватимуть зйомки епізодів фільму «В.о. святого Миколая», через що на кількох вулицях міста тимчасово перекриватимуть рух транспорту. Відповідний дозвіл надав міський голова Львова Андрій Садовий, ідеться у його розпорядженні від 9 січня.

Організатором зйомок є ГО «Вау студіо». Епізоди зніматимуть за кількома адресами на вул. Франка, на вул. Снопківській, Сербській, площі Ринок та інших. Рух транспорту, згідно з розпорядженням, дозволено перекривати на час до 10 хвилин – поки тривають зйомки кадру.

Читайте також: У центрі Львова знімають фільм про Голокост

ГО «Вау студіо» має звернутись у ГУ Нацполіції у Львівській області, щоб правоохоронці допомогли у призупиненні руху транспорту та в охороні громадського порядку. Також організатори мають встановити смітники, біотуалети і турнікети у місцях зйомок.

Повний перелік адрес і часу зйомок, під час яких можливе перекриття руху транспорту:

Додамо, зйомки стрічки розпочали ще наприкінці літа. Над стрічкою працюють львівська команда «Вау студіо» на чолі з режисеркою Галиною Лишак та за підтримки Українського культурного фонду і ЛОДА. Попередньо, фільм мав вийти на екрани до Дня святого Миколая. У ньому розповідається про стосунки між батьками і дітьми у сучасному світі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!