На площу Ринок перекрили один із в'їздів

1386 0
На пл. Підкови – вул. Театральній встановили антипаркувальний стовпець.
Ділянка, на якій перекрили в

Ділянка, на якій перекрили в'їзд у пішохідну зону. Фото: Твоє місто

У Львові перекрили один із виїздів на пішохідну зону центральної частини міста. Йдеться про  виїзд автівок з парковки ресторану «Фешн» у пішохідну зону міста. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Щоб обмежити виїзд на площу Ринок на пл. Підкови – вул. Театральній встановили антипаркувальний стовпець. 

Читайте також: Скандальна київська блогерка проїхалась пішохідною частиною площі Ринок

«Виїзд із пл. Підкови, де розташований ресторан, на вул. Театральну, а відтак і в пішохідну зону міста, відтепер закритий. Виїхати з парковки ресторану, як і заїхати, можна лише через пр. Свободи», – зазначив Олег Забарило.

У депаратаменті міської мобільності додали, що люди, які приїжджають до Гарнізонного храму на міську церемонію прощання з нашими захисниками, можуть надалі паркувати свої авто на пл. Катедральній. У цьому їм допомагатимуть працівники «Муніципальної варти», які контролюють в’їзд автівок у пішохідну зону центральної частини міста. 

Читайте також: На Львівщині під час комендантської години діятимуть нові перепустки

Зазначимо, що передумовою до закриття цього в'їзду став інцидент із скандальною блогеркою із Києва Анною Красновою. У соцмережах поширили відео, на кадрах якого видно, як дівчина вільно проїжджає площею Ринок у Львові. У салоні автівки у той час лунає російська музика. 

Нагадаємо, що завдяки камерам спостереження з'ясували, що подія трапилась у вівторок, 7 листопада. Автівка заїхала на територію парковки ресторану «Фешн» та близько 16:00 години виїхала через вул. Театральну. 

Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!