У Львові під час ремонту дороги привласнили 200 тисяч грн

1529 0
Прокурори через суд зобов’язали підприємство повернути привласнені кошти з міського бюджету.
Умовне фото

Умовне фото

Підприємство, яке ремонтувало дорогу у Львові, привласнило майже 200 тис. грн бюджетних коштів. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області. 

У 2018 році між Львівською міською радою та будівельним підприємством було укладено договір підряду на капітальний ремонт дороги та тротуару на одній із вулиць Львова. З метою заволодіння бюджетними коштами, директор підприємства вносив в офіційну документацію недостовірні дані про обсяги виконаних робіт та вартість використаних матеріалів. У такий спосіб керівник товариства незаконно привласнив кошти міського бюджету.

Читайте також: У Львові викрили зловмисників, які незаконно привласнили нерухомість на понад 5,5 млн грн 

Господарський суд Львівської області задовільнив позов керівника Франківської окружної прокуратури міста Львова до суб‘єкта господарювання. Суд прийняв рішення стягнути з підрядної організації майже 200 тис. грн, які вони привласнили.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!