У Львові підлітка уразило струмом під час селфі на станції «Підзамче»

1574 0
Правоохоронці Львівщини застерігають, що залізничні станції – не місце для розваг.
Фото: Railwayz.info

Фото: Railwayz.info

У Львові 16-річний підліток отримав ураження струмом на даху залізничної цистерни на території станції «Підзамче». Повідомлення про це надійшло від медиків до поліції вчора близько 19.30.

Як встановили правоохоронці, 16-річний мешканець Херсонської області заліз на цистерну, щоб зробити фото. Однак, перебуваючи на вагоні, неповнолітній отримав ураження струмом та впав на колії. Потерпілого з важкими електроопіками доставили до лікарні, його стан важкий.

Читайте також: На Львівщині 17-річного хлопця вразило струмом, коли він робив селфі на потязі

Поліцейські встановлюють усі обставини, вирішують питання щодо правової кваліфікації події. Також правоохоронці Львівщини вкотре застерігають, що залізничні станції – не місце для розваг. Не слід підніматися на вагони чи локомотиви, оскільки високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою, внаслідок чого є ризик отримати ураження електричним струмом, часто – з летальним наслідком.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!