Політична реклама

У Львові підприємства можуть замовити аналізи стічних вод та повітря

1879 0
Львівські підприємства можуть замовити аналізи стічних вод та повітря у хімічній лабораторії КП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міської ради. Лабораторні аналізи стану стічних вод на вміст шкідливих речовин, які скидаються у міську каналізаційну систему, коштують 977 грн (за один аналіз).

Також хімічна лабораторія проводить дослідження повітря на предмет викидів шкідливих речовин стаціонарними джерелами. Вартість проби таких аналізів становить 1 123 грн, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» проводить повний хімічний аналіз на 18 забруднюючих речовин згідно з правилами приймання стічних вод підприємств у систему міської каналізації Львова. Дослідження стічних вод проводиться на вміст заліза, аміаку, нітратів, нітритів, фосфатів, хлоридів, сульфатів, завислих речовин (бруду), жирів, синтетичних поверхнево-активних речовин (СПАР), легкоокислюваної органіки (БСК-5), нафтопродуктів тощо.

«Надання таких послуг, думаю, буде корисним для підприємств та організацій, оскільки вони повинні контролювати стан та кількість стічних вод, які вони скидають у міську каналізаційну систему. Хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» має необхідну атестацію на проведення таких досліджень та досвід», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!