Політична реклама

У Львові підписали договір гранту для трамваю на Сихів

1565 0
Сьогодні у Львові підписали договір гранту між ЛКП «Львівавтодор», ЛМР та ЄБРР щодо інвестиційного гранту від Федерального міністерства навколишнього середовища Німеччини для проекту інвестиції у продовження трамвайного маршруту №4 на Сихів.

Проект продовження трамвайного маршруту, як повідомив мер Львова Андрій Садовий, фінансуватиметься за рахунок кредитних коштів ЄБРР, грантових коштів від міністерства навколишнього середовища Німеччини, а також за кошти місцевого фінансового внеску, інформує Вголос.

«Щодо фінансування, то ми отримаємо кредит ЄБРР в розмірі 6 млн. євро, грант міністерства Німеччини  - 5 млн. євро», – зазначив Садовий.

Для реалізації проекту підписали три договори: кредитний – між ЛКП «Львівавтодор» та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку; договір гарантії, відшкодування та підтримки проекту інвестиції у продовження маршруту №4 між ЄБРР; договір гранту між ЛКП «Львівавтодор», Львівською міською радою та ЄБРР щодо інвестиційного гранту міністерства навколишнього середовища Німеччини для проекту інвестиції.

Реалізація проекту «Трамвай на Сихів» може розпочатись вже наприкінці квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!