У Львові після ремонту відкриють для проїзду одну із вулиць

2072 0
Ремонт вулиці тривав з 1 квітня.
Умовне фото

Умовне фото

У вівторок, 16 квітня, у Львові планують відкрити для проїзду транспорту вулицю Шота Руставелі. На верхній частині вулиці у напрямку до центру від Стрийського ринку тривали ремонтні роботи. 

«Роботи на вул. Шота Руставелі розпочалися на початку місця. Їх завершити і відкрити вулицю для проїзду планували з 22 квітня. Проте погодні умови нам посприяли, тож ремонт цієї ділянки вулиці буде завершено, фактично, на тиждень швидше», – повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Читайте також: Які вулиці Львова тимчасово закриті для проїзду. Перелік

Нагадаємо, з 1 квітня розпочався ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру тут організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт.

Верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, була у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці мало значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Відтак підрядна організація ШРП «Галицького району» відремонтувала цю частину вулиці – перестелила існуючу бруківку, вирівнявши всі нерівності.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!