У Львові планують облаштувати ще одне транспортне кільце. Візуалізація

3828 3
У детальному плані території пропонують зберегти історичні забудови кварталу.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На перехресті вулиць Мушака, Дібровна та Стуса планують облаштувати транспортне кільце із врахуванням хордової магістралі. Унаслідок чого мають зменшити червоні лінії вулиці Мушака до 15 м та розробити відповідний профіль , а також встановити лінії регулювання забудови на відстані 2 м та 2,5 м. Про це йдеться у проекті з облаштування території, обмеженої вулицями Свєнціцького, Мушака, Дібровної та Франка.

У проекті пропонують облаштувати 4 га території зі збереженням історичного планування та забудови, створити автостоянку на 20 паркомісць та автостоянку на 30 паркомісць на території Українського католицького університету, із перспективою підземного паркінгу. 

Читайте також: На даху міського архіву у Львові облаштують громадський простір

«Також заплановане впорядкування червоних ліній в межах транспортної розв’язки на перетині вул. Стуса, вул. Дніпрової, вул. Мушака для того, щоб максимально врахувати існуючу забудову. Крім цього, передбачається впорядкування червоних ліній в районі 4-ї міської лікарні, що  дасть змогу провести реконструкцію головного корпусу лікарні»повідомив головни архітектор проекту Петро Крупа.

Згідно з детальним планом території, в межах кварталу пропонують облаштувати сквер, «острівки» відпочинку та спортивний майданчик для загальних потреб. Як йдеться у пояснювальній записці, також передбачена комплексна реконструкція архітектурних споруд, яка  передбачає першочергові та перспективні заходи розвитку вуличної мережі у районі.

 

 


Читайте також:
17 Березня, 2018 10:45
Надія Там є острівець,якого достатньо.
17 Березня, 2018 10:43
Надія Інтенсивність руху там мінімальна.Кільце там не потрібне.Викинуті гроші.Не рухайте мою вулицю,бо після покращень стає тільки гірше.Вже побудували шедевр архітектури будинок 44.Зіпсували загальний вигляд вулиці.
25 Січня, 2018 09:09
богдан Після будівництва кільця на перехресті вул. Угорської і П. Мирного, віра в адекватність проектантів ну дуже зменшилась. Краще не робіть нічого.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!