У Львові планують відновити роботи з реконструкції площі Митної

1503 0
За словами начальника управління охорони історичного середовища львівської міськради Лілії Онищенко, наприкінці квітня у Львові планують відновити роботи з реконструкції пл. Митної. Загальна вартість робіт з ревіталізації площі становить 6 мільйонів гривень.
Фото: Urbaanideas, biosphere.ub.ua, www.vashsad.ua, greensad.com.ua, www.poltavaforum.com, Facebook

Фото: Urbaanideas, biosphere.ub.ua, www.vashsad.ua, greensad.com.ua, www.poltavaforum.com, Facebook

Цьогоріч планують виконати усі роботи з ревіталізації площі.

За словами Лілії Онищенко, за результатами тендеру переможцем стала компанія «АРКА-ПІК».  Проте, угоду з ними ще не було підписано з двох причин. По-перше, кошторис на аудиті, а також ще не минуло двадцяти діб від дати оголошення тендеру.

«Має бути зроблена дуже складна система, яка передбачає точкове вмощене освітлення. Площа буде замощена плитами з хаотичною структурою та з кольоровими вкрапленнями з акцентом на майбутній сухий фонтан. Також будуть облаштовані місця для відпочинку, зокрема, створять зелені зони та встановлять лавки», - розповіла Лілія Онищенко.

Нагадаємо, роботи з реконструкції пл. Митної розпочали ще в минулому році. Тоді тут повністю замінили всі інженерні мережі.

Про унікальність площі Митної, а також про зміни, які планують тут запровадити можна прочитати у матеріалі від Tvoemisto.tv У Львові буде площа з пішохідним фонтаном та райськими яблунями. Візуалізація

Опублікувала Мар’яна Федина 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!