У Львові побільшало хворих із коронавірусом, які потрапили в реанімацію

1395 0
Усі пацієнти – невакциновані.
Фото умовне

Фото умовне

Вже четверо людей у Львові потрапили до реанімації внаслідок ускладнень від коронавірусу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор обласної клінічної лікарні Сергій Федоренко.

«Зараз четверо людей в реанімації, їхній стан тяжкий, але не критичний. Зумовлений тим, що всі вони потребують кисневої терапії і цілодобового нагляду медиків», – сказав Сергій Федоренко.

Читайте також: Чим зараз хворіють на Львівщині. Пояснення лікаря

За його словами, усі хворі – дорослі, їхній вік – від 45 до 70 років. Один із пацієнтів хворіє цукровим діабетом.

«Однак у всіх чотирьох характерним є те, що вони не отримували жодного щеплення від коронавірусу», – наголосив медик.

Щодо кількості хворих із коронавірусом у лікарні загалом, то ця цифра варіюється у межах від 30 до 50 людей. Ситуація щодня змінюється, адже одні люди одужують і їх виписують, а інші – поступають на лікування.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv повідомляло, що троє львівʼян потрапили в реанімацію через COVID-19.

Зауважимо, що, ймовірно, нова хвиля ковіду вже в Україні і буде тривати найближчі 2-3 місяці. Львівський лікар Тарас Жиравецький у колонці для Tvoemisto.tv вказував на основні симптоми хвороби, її перебіг та методи лікування. Читайте тут.

Тетяна Дзяма

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!