У Львові почали демонтувати частину ринку «Добробут». Фото

7647 0
Павільйони на верхній частині ринку зносять, оскільки вони залишились без орендарів через пандемію.
фото анни чистякової

фото анни чистякової

У Львові почали демонтувати частину ринку Добробут, що розташований в центрі міста на вул. Старій, 3. Відповідні фото опублікувала в себе на Фейсбуку Соломія Ганущин.

«Ще одна історія… Багато працівників тут збагатилися, багато хто втратив здоров‘я (бо ж працювати на холоді – ще те випробування). Тут продавали все: від сала до норкових шуб, від справжніх брендових речей і до підробок», – пише вона.

Читайте також: У сквері в історичному ареалі Львова без погоджень будують кафе-бар

Як повідомляє ZAXID.NET з посиланням на директора ринку «Добробут» Олексія Винника, павільйони на верхній частині ринку справді зносять, оскільки вони залишились без орендарів через пандемію. Зараз, за його словами, зачищають верхню частину від МАФів, щоб мати можливість відремонтувати стелю, яка протікає.

Наразі адміністрація ринку не знає, що буде на місці знесених павільйонів. Друга, нижня, частина ринку працює у звичному режимі, там демонтаж не планують.

Як також стало відомо Tvoemisto.tv із власних джерел, на цій ділянці планують звести готель. Демонтажні роботи мають завершити до 6 лютого цього року. Водночас у пресслужбі ЛМР Tvoemisto.tv зазначили, що інформації про нове будівництво там немає, за дозвільними документами на зведення готелю не зверталися.

Додамо, що ринок «Добробут» відкрили у центрі Львова в 1990-х роках на ділянці, де мали звести готель. Планували, що ринок буде діяти тимчасово, однак до ідеї будівництва готелю так і не повернулись. Зараз ним керує компанія «ЗХД ЦЕНЗ», одноосібний директором і засновником якої є Олексій Винник.

Ольга Коваль

Фото Анни Чистякової


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!