У Львові почав курсувати перший вживаний трамвай із Берліна. Фото

16469 4
Трамвай курсує на маршруті №3.
Фото: Данило Васильчак / Львівський електротранспорт / Facebook

Фото: Данило Васильчак / Львівський електротранспорт / Facebook

Перший вживаний трамвай, який ЛКП «Львівелектротранс» придбав у Берліні, вийшов на маршрут №3. Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook опублікував речник KredoBank Віктор Гальчинський.

Трамвай курсує за маршрутом площа Соборна — Княгині Ольги. Як уточний в укоментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, на лінію виїхав лише один трамвай із інвентарним номером 1189. О 8:52 має стартувати перший рейс із пасажирами з Аквапарку. 

Читайте також: Чому за берлінські трамваї взялась прокуратура та що з ними буде далі

Додамо, що до кінця року до Львова мають доставити 30 вживаних берлінських трамваїв Tatra KT4Dm. Після поставки перших трамваїв з’ясувалося, що їхні двері відчиняються назовні, що унеможливлює повноцінну роботу на маршрутах із високими зупинками, через що прокуратура Львівської області відкрила проти Львівської міської ради кримінальне провадження. За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, модифікувати двері берлінських трамваїв зголосилися у концерні «Електронтранс».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
18 Вересня, 2018 23:06
Богдан Навіщо порівняно нові трамваї було пускати на трійку, де колія вбита на 90% маршруту?...
З таким розкладом ці татри не проживуть довго.
Тим більше на 6 маршруті є аж 1 платформа, де в Електронів з розсувними дверима не виникає проблем
18 Вересня, 2018 18:25
Володимир Анонсувався запуск по маршруту №2, але там "фахівці" за ваші з нами гроші зробили зависокі платформи, от і їздять по нових коліях за міліони євро старі 40-річні розбиті трамваї зі швидкістю 7 км/годину.
18 Вересня, 2018 11:52
Олег Прокуратура, як відкрила так і закриє після того, як садовий роздасть необхідну кількість квартир її працівникам.
18 Вересня, 2018 10:03
Микола А одразу "фахівці" не знали, як двері мають відкриватись ?
Додаткові роботи - додаткові витрати - додаткові гроші !
Звідси й питання: чому своє нове не придбати, а брати за немалі також кошти, та ще й переобладнювати "ношені портки" , котрі, щоб не викинути продають отаким баригам, як львівські, котрі на цьому крадуть більше ніж користає місто ?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!