У Львові почали ремонтувати вулицю Римлянина. Фото

2286 0
Загальна вартість ремонту становить 2,4 млн гривень.
Фото: Ольга Гуцол

Фото: Ольга Гуцол

У Личаківському районі Львова, на вулиці Павла Римлянина, розпочали ремонтні роботи. За проектом, який торік розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», тут мають збільшити кількість зелених насаджень, облаштувати безбар’єрне середовище та фізично унеможливити паркування там, де воно буде заважати руху пішоходів чи авто. Натомість для транспорту на вулиці мають з’явитись паркувальні кишені. 

Ремонт виконує ТзОВ «Трансбудторг». Загальна вартість ремонту становить 2,4 млн гривень. Додамо, що на вулиці Павла Римлянина замостять мозаїку, яку вилучили під час прокладання трамвайної колії на Сихів з вулиці Стуса.

Перші два тендери не відбулися через те, що на кожну закупівлю подалась лише одна компанія — ТзОВ «Альтбуд ЛВ», що суперечить тендерному законодавству. Після чого у Личаківській РА, яка є замовником ремонту, вирішили провести переговорну процедуру з трьома учасниками, зокрема ТзОВ «Альтбуд ЛВ», ПП «Мегапромбудімпекс» та ТзОВ «Трансбудторг». Однак, як йдеться у тендерній документації, на переговорах 26 липня з’явилися лише представники ТзОВ «Трансбудторг». 

Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку»

Фото Ольги Гуцол


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!