У Львові подорожчали проїзні картки для трамваїв і тролейбусів

6345 0
Місячні та триденні проїзні картки подорожчали від сьогодні, 1 травня.
фото: facebook Львівелектротранс/  Володимир Караїм

фото: facebook Львівелектротранс/ Володимир Караїм

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, від 1 травня місячні абонементи на проїзд коштують 80 і 160 грн відповідно, а придбаний через інтернет 30-денний абонемент коштуватиме 150 грн. Триденна проїзна картка буде коштувати 50 гривень.

Водночас, навіть ті проїзні, які придбають за старою ціною 60 (пільговий) та 120 грн (загальний) до 30 квітня, діятимуть протягом 30 днів — до 29 травня. 

Читайте також: Повези мене туди, де асфальту нема. Чому Львів купує старенькі трамваї

Додамо, придбати проїзні картки на загальний, пільговий та туристичний проїзд у львівських трамваях і тролейбусах можна у кіосках із пресою, у додатку Приват24 та на сайті Львівелектротрансу. 

Нагадаємо, з 16 квітня у Львові подорожчала вартість проїзду в міському електротранспорті. Загальний квиток коштує 5 грн, а пільговий — 2 грн 50 коп. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!