У Львові погодили будівництво нової вулиці на Левандівці. Схема

12017 0
Вулиця сполучатиме вулицю Суботівську та Шевченка.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

ЛКП «Львіватодор» збудує у Львові нову вулицю, яка сполучатиме вулиці Суботівську та Шевченка. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування дороги погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 2 листопада.

Читайте також: У Львові збудують частину вулиці Ряшівської

Вулицю будуватимуть у дві черги у межах червоних ліній вулиць. У результаті вулиця має з’єднати Рясне на Суботівську. 

ЛКП «Львіватодор» має розробити робочий проект, який має пройти експертизу, після чого замовник має звернутися до Держархбудконтролю за дозвільними документами на початок будівельних робіт.

Читайте також: Вулиці Творчу та Пластову планують з’єднати дорогою

Додамо, що проект нової вулиці обирали із трьох варіантів: регульований переїзд через колію, естакада або тунель під коліями. Втім зупинилися на варіанті тунелю. Наразі у міськраді розробили геологію на частину геології.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збудувати вулицю планують до 2024 року, оскільки вона входить у Стратегію розвитку Рясного. Нова вулиця має розвантажити вулицю Шевченка та дати можливість сполучити мікрорайон Рясне, Рясне-2 з центром Львова за допомогою громадського електротранспорту.

Вікторія Ейсмунт

Схеми ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!