Політична реклама

У Львові покажуть "Колекцію бажань" Ольги Погрібної-Кох

1078 0
З 21 травня по 8 червня у Львові в галереї "Зелена канапа" стартує виставка Ольги Погрібної-Кох "Колекція бажань". Цей малярський проект – це фіксований перелік локальних явищ та подій, котрі відбуваються з особистістю, як наслідок її власних бажань.
Джерело фото: Facebook/shubenkov.v

Джерело фото: Facebook/shubenkov.v

"Я працюю в жанрі малярства, вдаючись до класичних його методів, аби передати поставлене завдання і використовую мову, як рівноправний засіб творення  циклу своїх нових творів.  Глядачеві пропонується виміряти дистанцію до самого себе: застосувати "терапію" асоціативної гри слів задля вдоволення інтелектуальних амбіцій розуму та для відпочинку індивідуальної душі. Шляхи досягнення насолоди я пропоную довільні : від загравання свідомости з підсвідомістю на межі сну/реальности, до банальних "дитинних" реакцій першого враження", – вважає сама художниця.

Галерея "Зелена канапа", вул. Вірменська, 7 працюватиме з вівторка по неділю з 11:00 до 18:00.

Довідка:

Ольга Погрібна-Кох народилась у Львові в 1970. Мистецьку освіту здобувала у приватних студіях  1988-1992 рр. Працює у жанрі малярства, друкованої та рисованої графіки, художньої фотографії, поліграфічного дизайну та авторському жанрі  “Пляшк*Арт”, вперше представленому  в 1994 р. у Львівській картинній галереї.
З 1993 року почала приймати участь у міжнародних виставках. На 2012 рік є учасницею понад 160 виставок у 31 країні світу.
У жанрі друкованої графіки отримала 6 нагород, зокрема в  Італії, Китаї, Литві, Польщі, Румунії, Югославії.
З 1996 року спільно з Ю.Кохом та В.Костирком – учасниця Сукцесійного Цеху Leopolis.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!