У Львові одного із керівників поліції затримали на хабарі

7561 0
Сьогодні, 2 червня, у Львові на хабарі затримали одного із керівників поліції. За попередньої інформацією ним є начальник Франківського відділу поліції Львова Уланов Віктор Рудольфович. Цю інформацію Tvoemisto.tv повідомило джерело у поліції.
фото: volga.lutsk.ua, lv.npu.gov.ua

фото: volga.lutsk.ua, lv.npu.gov.ua

Як стало відомо tvoemisto.tv із власних джерел, близько 14:00 години відділ внутрішньої безпеки Нацполіції затримав на хабарі начальника Франківського відділу поліції Львова, полковника Віктора Уланова.
 
Начальник Франківського відділу поліції Львова отримував хабар у своєму кабінеті. Сума хабара — близько 75 тис. грн (гроші знайдено у різних валютах — 50 тис. грн і 1 тис. доларів США). 
 
Наразі Tvoemisto.tv з'ясовує деталі цієї справи.
 

Згідно опублікованій на сайті Нацполіції декларації, Віктора Уланова за 2014 рік, яка, він та члени його сім’ї не мають житла та землі. У власності Уланова лише автомобіль Шкода Октавія 2008 року випуску. У 2014 році його дохід становив майже 68,8 тис. грн, а члени сім'ї нічого не заробили. Декларація за 2015 рік не опублікована.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!