У Львові поліцейські із трьох рот наздоганяли п’яного водія. Відео. Уточнено

4006 0
16 листопада ввечері працівники патрульної поліції Львова затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП на площі Міцкевича та втік з місця інциденту.

Інформацію про втікача на позашляховику SsangYong Rexton передали усім патрульним, які були на чергуванні. Затримали його на вулиці Київській. Щоб водій не втік, патрульні заблокували йому дорогу трьома автомобілями. Чоловік намагався сперечатися із патрульними після чого навмисно подряпав патрульний автомобіль ключем.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, затримували порушника поліцейські із трьох рот. Патрульні склали чотири протоколи – за водіння у нетверезому стані, за ДТП й втечу з місця ДТП, а також за дрібне хуліганство, пише zaxid.net.

Читайте також: У Львові очікують призначення нового шефа поліції

Після оформлення документів про порушення авто із місця події забрала його офіційна власниця, – поінформувала речниця поліції Катерина Рибій.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!