У Львові поліція застосувала табельну зброю, аби припинити бійку

7502 0
Конфлікт виник між представниками забудовника та мешканцями новобудови.
фото: energolife.info (ілюстративне)

фото: energolife.info (ілюстративне)

Сьогодні, 22 серпня, у Львові побилися представники забудовника, який зводить житловий комплекс на вулиці Антонича, та мешканці новобудови. Аби припинити бійку, поліції довелось стріляти в повітря.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, під час бійки учасники конфлікту застосовували лопати та інший садовий інвентар. Щоб зупинити конфлікт, інспектор поліції чотири рази вистрілив у повітря з табельної зброї, після чого бійка припинилася. У бійці були задіяні 15-20 осіб.

Наразі на місці події перебувають слідчі, які з’ясовують причини масових заворушень.

Додамо, що на вулиці Антонича, 3 будівельна компанія «Ірокс» зводить три черги ЖК «Сихівська вежа». За даними каталогу новобудов ЛУН, першу чергу житлового комплексу було збудовано наприкінці 2015 року, зведення ще двох черг наразі завершується.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!